Emax Veneers Tandbehandling

E-MAX

Förutom hög kvalité & säkerhet erbjuder vi en öppen diskussion. På så sätt kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning, fullt anpassat för just dig & dina önskemål.

E-Max är ett porslin som är känt för sin hållbarhet och estetiska kvalitet. Denna typ av porslin och Zirkonia är kända material på grund av sina mycket estetiska egenskaper. E-max-kronan är tillverkad av keramik med en attraktiv, genomskinlig färg kombinerat med hög stabilitet och hållbarhet. Kronan består av ett enda block keramisk Litium-disilikat.

 

Litium-disilikat är ett material som väljs för sin hårdhet, grumlighet och stabilitet. E-Max-kronan betraktas som nästa generation av kronor, broar och fasetter inom modern tandvård. Detta innebär att du får en krona som är utfräst i ett enda homogent block. Skuggan du ser på utsidan av restaureringen är samma nyans som du ser på insidan av restaurering. Det finns inte någon mörk metallram att dölja. Det är samma färg på insidan av kronan som den är på utsidan, precis som alla porslinskronor bör se ut.

Vad är en E-max-krona?

Emax-kronor är tandkronor som är gjorda av ett material som heter Emax (en förkortning av ”enhanced lithium disilicate”). Emax är en keramisk glasmaterial som är känd för sin höga styrka, hållbarhet och estetiska kvaliteter.

Emax-kronor används för att täcka och skydda skadade, missfärgade eller trasiga tänder. De kan också användas för att korrigera formen och storleken på tänderna, samt för att förbättra estetiken i en persons leende.

Emax-kronor har fördelar som hög hållbarhet och biokompatibilitet, vilket betyder att de är säkra att använda och inte orsakar allergiska reaktioner eller irritation i tandköttet. Dessutom ger Emax-material en mer naturlig och estetiskt tilltalande utseende på tänderna, eftersom det är genomskinligt och reflekterar ljus på ett sätt som liknar naturliga tänder.

Det är viktigt att notera att Emax-kronor kräver en skicklig tandläkare och en noggrann tandanpassning för att uppnå bästa resultat. Dessutom kan kostnaden för Emax-kronor vara högre än för andra tandkronor eftersom de är gjorda av ett mer avancerat material. Det är viktigt att söka råd från en tandläkare för att avgöra om Emax-kronor är rätt för dig och dina behov.

Få en 100% kostnadsfri offert

Vi tar fram en offert anpassat för ditt behov, självklart helt gratis.

Verifierad av MonsterInsights