Våra Behandlingar

Vår huvudbehandling Hollywood-smile

 ”Hollywood-smile” är en term som används för att beskriva ett fantastiskt leende med symmetriska, vita och attraktiva tänder. Det är en estetisk standard som ofta förknippas med kändisar i Hollywood och strålar av självförtroende och skönhet.

På vår klinik, ( Dentistanbul) strävar vi efter att erbjuda våra kunder en enastående Hollywood-smile till det bästa möjliga priset utan att kompromissa med kvaliteten. Vi förstår att det är viktigt för våra kunder att få tillgång till högkvalitativ tandvård till rimliga priser, och vi är stolta över att kunna erbjuda den perfekta kombinationen av pris och kvalitet.

Vårt erfarna och professionella team av tandläkare och specialister använder sig av de senaste teknikerna och behandlingsmetoderna för att förvandla våra kunders leenden. Vi fokuserar på att skapa skräddarsydda behandlingsplaner som möter varje individs unika behov och önskemål.

På vår klinik kan du förvänta dig att bli omhändertagen av dedikerade tandvårdsexperter som prioriterar din komfort och nöjdhet. Vi strävar efter att skapa en positiv och tillfredsställande upplevelse för våra kunder, både när det gäller resultat och kostnadseffektivitet.

Ge ditt leende den uppmärksamhet det förtjänar genom att välja oss som din tandvårdsklinik. Vi är stolta över att erbjuda dig den bästa kombinationen av pris och kvalitet för att hjälpa dig att uppnå din önskade Hollywood-smile.

Mer information

Förutom vår huvudtjänst ”Holywood-smile” så erbjuder vi självklart andra typer av behandlingar. Se några exempel nedan. Tveka inte att kontakta oss vid funderingar.

E-MAX

E-max-kronan är en revolutionerande lösning när det gäller tandrestaurering och kosmetisk tandvård.

ZIRKONIA

Zirkonia räknas in under gruppen keramer medan Zirkonium (grundämnet) är en metall. Hållbarheten är högsta tänkbara.

Zirkoniumdioxid-tandfacetter (även kallade zirkonium-tandfacetter) är ett populärt alternativ för kosmetisk tandvård. Zirkoniumdioxid är en hård, keramisk substans som är mycket lik den naturliga färgen och glansen hos mänskliga tänder. Detta gör det till en idealisk material för att skapa tandfacetter som förbättrar utseendet på tänderna.

Zirkoniumdioxid-tandfacetter placeras på den främre ytan av tänderna för att täcka missfärgningar, ojämnheter, oproportionerlighet eller skador. Tandläkaren använder en digital skanning av patientens tand för att skapa en tredimensionell modell av tanden och zirkoniumdioxid-tandfacett som kommer att placeras på den.

En av fördelarna med zirkoniumdioxid-tandfacetter är att de är mycket starka och hållbara, vilket gör dem mindre benägna att spricka eller skadas. De har också en mer realistisk glans och textur jämfört med andra material, vilket ger en mer naturlig och estetiskt tilltalande look.

Det är viktigt att notera att zirkoniumdioxid-tandfacetter kräver en viss mängd tandpreparation, vilket innebär att en del av den naturliga tandstrukturen måste tas bort för att göra plats för tandfacett. Dessutom kan kostnaden för zirkoniumdioxid-tandfacetter vara högre än för andra tandfacetter beroende på tandläkarens prissättning och var du befinner dig.

Det är viktigt att konsultera med en erfaren tandläkare för att avgöra om zirkoniumdioxid-tandfacetter är rätt för dina behov 

Få en 100% kostnadsfri offert

Vi tar fram en offert anpassat för ditt behov, självklart helt gratis.

Verifierad av MonsterInsights