ZIRKONIA

Zirkonia

Förutom hög kvalité & säkerhet erbjuder vi en öppen diskussion. På så sätt kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning, fullt anpassat för just dig & dina önskemål.

Vad är Zirkonia (Zirconia)?

Zirkonia räknas in under gruppen keramer medan Zirkonium (grundämnet) är en metall. Att kunna använda tandimplantat gjorda i Zirkonia, som ett komplement eller ersättare till metallen Titan, är i sig revolutionerande eftersom hållbarheten är högsta tänkbara och att man då kan komma ifrån att få metall i munnen.

 

Ett flertal studier utförs för närvarande för att eventuellt kunna fastställa om Zirkoniaimplantaten är stabilare i kroppen än de traditionella Titanimplantaten. I konstgjorda kronor har man traditionellt använt porslin men även det billigare akryl, nu kommer även Zirkoniakronor med en högre hårdhet. Kronor i Zirkonia kan även färgas in på ett mer beständigt sätt än det traditionella.

 

Ytskiktet kan anpassas för att på så sätt passa och likna de övriga tänderna vilket gör att man med svårighet kan se att det är en konstgjord tand.

Få en 100% kostnadsfri offert

Vi tar fram en offert anpassat för ditt behov, självklart helt gratis.

Verifierad av MonsterInsights