Vanliga frågor & svar

Här listar vi de vanligaste frågorna.

Hollywood Smile är en behandling som inkluderar behandling av tandproblem och får tänderna att se vita, ljusa och friska ut på samma gång. Hollywood Smile är en mycket framgångsrik behandling som föredras av de flesta patienter. Inte minst kändisar & skådespelare, därav namnet.

Krokiga tänder är bland de vanligaste anledningarna som gör att patienter efterfrågar Holywood smile. Vilket självklart kan behandlas. 

Även om det är korrekt att använda tandställning för detta, kan i vissa fall även tandfasader användas. Av denna anledning vore det bättre att få stöd från vårt team för att få tydligare information.

Vår rekommendation är att inte konsumera koffein, rödvin eller sura drycker förrän 4 timmar efter behandlingen. 

Det är viktigt att patienterna är äldre än 18 år. Eftersom tandutvecklingen oftast inte är helt klar förens vid 18 års ålder. 

I grunden är det ingen skillnad mellan skalfasader och Hollywood smile. Tidigare har det varit en mer allmänt känd synonym till skalfasader. 

Vi föredrar att jobba med porslin för att bygga skalfasader. Det ger ett mer högestetiskt resultat som efterliknar riktiga tänder, samtidigt som det går att få rätt färg.

Skalfasader är en permanent behandling som är tänkt att hålla i 15-20 år. I många fall livet ut. Det är dock viktigt att man sköter hygienen noggrant då fasader i sig inte kan drabbas av karies men gränsen/övergången mellan fasaderna och den egna tanden kan få karies, skulle det ske behöver man byta ut fasaden och laga hålet.

Det enkla svaret är nej, skalfasader ska vara minimalinvasivt, det innebär att vi borrar så lite som möjligt.

I vissa fall kan man behöva borra lite mer, t.ex om man vill ha väldigt vita tänder och den egna tanden är gul. Detta pga man behöver tillräckligt med utrymme för att täcka den egna tandens färg.

Vi tar dock aldrig bort så mycket av frisk tandvävnad vid en skalfasadsbehandling då mycket frisk tandsubstans innebär längre hållbarhet för fasaderna.

Antalet besök kan variera beroende på det aktuella tillståndet av patientens tänder och den valda behandlingen. Eftersom vår klinik använder den senaste tekniken, kan vårt team förbereda ett fullständigt leende på bara 5 till 7 dagar vilket låter patienten njuta av sin semester här i Turkiet. 

Varför Dentistanbul?

Dentistanbul är här för att ge dig den bästa servicen. Med våra 12+ år i branschen kan vi stolt presentera oss som specialister i branschen. Vi jobbar tillsammans med Istanbuls bästa tandklinik.

 

Vårt mål är kundnöjdhet och långsiktig arbete, samt att göra överkomliga priser möjliga. Kvalitet & hälsa kommer aldrig att äventyras, anledningen till att våra priser skiljer sig så mycket handlar om en grupp olika saker, så som kostnader för material, verksamhetsstyre etc i Turkiet.

 

Du kan vara säker med att vi hjälper till från start till slut. Har du några som helst funderingar, så är du välkommen att kontakta oss.

Få en 100% kostnadsfri offert

Vi tar fram en offert anpassat för ditt behov, självklart helt gratis.

Verifierad av MonsterInsights